Slå katten af tønden...

Fastelavnsarrangement på Frilandsmuseet

Søndag den 3. marts kl. 11-13

Vinterlukket

Frilandsmuseet er lukket for sæsonen.

Vi åbner for sæson 2019 den 1. maj

Frilandsmuseet

En fortryllende samling af huse fra gamle dage

Museet har åbent fra 1. maj – 1. oktober + uge 42

Frilandsmuseet i Maribo har siden 1927 ligget ved den naturskønne Maribo Søndersø - en del af Naturpark Maribo-søerne. Den unikke beliggenhed tilfører stedet en stor sanselighed, der danner rammerne om et oplevelsesrigt besøg.

 

ÅBNINGSTIDER - klik her

Omvisning & undervisning

Frilandsmuseet tilbyder omvisninger og undervisning til alle aldre, grupper, institutioner og skoler. Kontakt museet og vi skræddersyr dit næste besøg.

Kaffe/kage eller sandwich

Planlægger du/I et besøg på Frilandsmuseet er der mulighed for at bestille kaffe/kage eller sandwich gennem museet. Se mere her.

Museets historie

Hvorfor har vi et Frilands-museum i Maribo, hvem stod bag, og hvordan har museet udviklet sig gennem de sidste 90 år.

Husene

Gennem 13 huse formidles Sydhavsøernes landbo-samfund og mere end 300 års byggeskikke. Alle sociale lag er repræsenteret.

Dampmaskinerne

I slutningen af 1800-tallet skete der store forandringer i landbosamfundet. Industri-aliseringen satte ind – og med den kom dampmaskinen.

Vil du være med?

For at skabe et levende museum foregår der forskellige former for formidling i husene. Er det noget, du har lyst til at være en del af?

Bygningsbevaring

Museets bygningsbevarings-afdeling står for at tilse, istandsætte og restaurere de gamle huse. De yder også gerne vejledning herom.

Oplevelser

Frilandsmuseet er fyldt med sjove, spændende og interessante oplevelser i løbet af en sæson. Der er noget for store og små.