Museumsbutikken

Foto af Ole Akhøj


På Fuglsang Kunstmuseum og i Webshoppen er det muligt at købe/bestille kataloger, plakater og postkort.

Museumsbutikken byder endvidere på et bredt udvalg af gaveartikler, designartikler, lækkert legetøj, smykker og smarte tasker samt accessories. 

 

Butikken er altid på udkig efter spændende og eksklusive varer, men samtidig tilstræber vi at tilgodese enhver "pengepung". Så skal du bruge en gave, måske en lidt speciel en af slagsen, er der god mulighed for at finde det helt rigtige her i museumsbutikken. Her er også mulighed for at købe et gavekort til museet, til valgfrit brug.

 

Ved bestillinger gennem webshoppen eller pr. telefon tillægges forsendelsesgebyr, minimum kr. 75.
Webshoppen tilbyder også et begrænset udvalg af gaveartikler.

 

KATALOGER:
Foruden bestandskataloger forhandles en række kataloger, der er udgivet i forbindelse med vores særudstillinger. Desuden forhandles et antal eksternt publicerede bøger, hvortil museet har bidraget med artikler eller hvor museet omtales. Endvidere forhandler vi bøger, der har tilknytning til kunst og museer.

 

PLAKATER:
Foruden enkelte stamplakater med motiver fra museets egen samling forhandles en række plakater museet har udgivet i forbindelse med skiftende udstillinger.

 

POSTKORT:
Enkelte eller dobbelte m/kuverter, små og store med motiver fra museet og museets egen samling. Desuden et lille antal postkort med eksterne motiver, udgivet i forbindelse med særudstillinger på museet. Desuden forhandles frimærker på museet.