APRIL nyhedsmail

Citat fra særudstillingen: Billedkunst er kunst uden ord. At gøre de billedkunstneriske midler talende og den billedkunstneriske form til selve indholdet, det kan vi kun lære af naturen. (Erik Thommesen, 1974)

Ejler Bille, Figurer omkring rødt, 1953. Statens Museum for Kunst. SMK Foto

Særudstilling frem til og med 16. maj

Kunstnersammenslutningen Martsudstillingen 1951-1982

Pressen skriver:

Weekendavisen: .....en eksistentiel oplevelse, når man går på jagt i Bille, Anne og Erik Thommesens, Leths, Vontillius' og Vogel-Jørgensens kunst.

Jyllands-Posten: Martsudstillingen anno 2016.... er smukt og taktfuldt iscenesat.

Kunstavisen: Det er en meget kultiveret udstilling, som ikke gør særlig meget væsen af sig, men udviser stor kunstnerisk kvalitet.

Udstillingen viser 121 markante værker af samtlige af Martsudstillingens medlemmer. Ledsagende illustreret bog på 192 sider sælges i museumsbutikken og i webshop på fuglsangkunstmuseum.dk  

Læs mere om særudstillingen her 

Offentlig omvisning 3. april

Guidet tur i særudstillingen ved en af museets kunsthistorikere. Det er gratis at komme med, når almindelig museumsentré er betalt. Vi sælger også en fællesbillet med adgang til både museet og den klassiske koncert i Fuglsangs hovedbygning.

Lange onsdage kl. 11 - 20

Fra april til oktober holder vi længe åbent om onsdagen, så man kan besøge udstillingerne frem til kl. 20. Caféen tilbyder dagens ret i tidsrummet kl. 17.30 - 19, og på udvalgte onsdage vil der være planlagt en lille event; Bryghuset Møn præsenterer øl d. 6. april

Gratis foredrag 29. april

Ifm. videnskabsfestivalen 'Forskningens Døgn' tilbyder vi gratis foredrag v. kunsthistoriker, ph.d Mette Højsgaard. Hør om forskningen bag museets kommende særudstilling Den danske konkrete kunst og det sociale potentiale - dengang og nu, der åbner til september. 

Fuglsang Kunstmuseum
Nystedvej 71
4891 Toreby L.

Tlf.: 5478 1414
Mail: post@fuglsangkunstmuseum.dk
Administrationens kontortid: Tirsdag-torsdag 11-15 og fredag 11-13

Afmeld