AUGUST nyhedsmailI august har museet åbent alle ugens dage og arrangerer en række aktiviteter fx omvisninger, besøg på herregården og ikke mindst to foredrag om tysk billedkunst, hvoraf det ene foregår i Nakskov.

Foredrag om tysk billedkunst

I weekenden den 27. august og 28. august har du mulighed for at høre kunsthistoriker, mag.art. Signe Jacobsen fortælle om tysk billedkunst. Lørdag er det på Fuglsang Kunstmuseum (køb billet her), og søndag foregår det på biblioteket i Nakskov (køb billet her). Læs mere om foredraget ved at klikke på datoen.

MØDER

Det er ved at være sidste chance for at se sommerens særudstilling ’MØDER. Dansk og tysk malerkunst 1860-1960’. Udstillingen vises til og med den 4. september, og der er gode muligheder for at se udstillingen med eller uden guide i august. Se mere her.

MØDER vises efterfølgende på Museum Behnhaus Drägerhaus i Lübeck. Læs mere om særudstillingen her

Offentlig omvisning om museets historie, kunst og arkitektur

Onsdag den 17. august kl. 16.30 kan du lære museet bedre at kende, når museumsdirektør Anne Højer Petersen viser rundt på museet og fortæller om samlingens historie, stedet og bygningen. Omvisningen er gratis, når entréen er betalt. Tilmelding i museumsbutikken på dagen. Læs mere her

NYHED: Lækre skindtasker i butikken

Museumsbutikken har fået nye varer på hylderne bl.a. nogle meget lækre, italienske skindtasker fra Anette Dahl Design.

Taskerne bliver syet i Firenze og er fremstillet miljøvenligt og bæredygtigt, hvilket bl.a. betyder, at alt skindet bliver brugt.

Onsdage åbent kl. 11.00 – 20.00

Hver onsdag til og med oktober har museet åbent til kl. 20.00. Det gælder også for butikken og caféen, hvor du kan få dagens ret mellem kl. 17.00 og 19.00. Der er ofte noget på programmet om onsdagen, f.eks. omvisningen på Fuglsang Herregård den 10. august. Hold øje med kalenderen.

Synes du godt om Fuglsang Kunstmuseum?

Så synes vi, at du skal følge med på vores Facebook-side, hvis du ikke allerede gør det.

Her får du nemlig information om aktiviteter på museet, du får et kig bag kulissen, og du får mere at vide om vores værker. Du finder vores Facebook-side her.

Fuglsang Kunstmuseum
Nystedvej 71
4891 Toreby L.

Tlf.: 5478 1414
Mail: post@fuglsangkunstmuseum.dk
Administrationens kontortid: Tirsdag-torsdag 11-15 og fredag 11-13

Afmeld