NOVEMBER nyhedsmailForedrag, omvisning og aktivitetsark til børn. Der er mange måder at opleve særudstillingen 'IDEALER' på. Foto: Ingrid Riis. 

Foredrag og gratis omvisning

Idéen til særudstillingen 'IDEALER. Konkret kunst - dengang og nu' kommer fra kunsthistoriker og ph.d. Mette Højsgaard, som er mangeårig forsker i den konkrete kunst og kurator på udstillingen.

Du kan høre mere om konkret kunst og bl.a. få Mette Højsgaards bud på, hvorfor kunstnere som Paul Gadegaard, Preben Hornung, Robert Jacobsen og Richard Winther netop brugte det konkrete formsprog i forsøget på at opbygge en bedre verden.

Det er lørdag d. 12. november kl. 13.00-15.00 på museet. 

 

Kurator, kunsthistoriker og ph.d. Mette Højsgaard

Læs mere her og køb din billet her.

 

Du kan vælge at se særudstillingen på egen hånd, men du kan også gå med på den offentlige omvisning på søndag d. 6. november fra 13.00-14.00. Læs mere her.

 

Aktivitetsark til de mindste

En tur på museum kan godt være en sjov og kreativ oplevelse for familiens yngste. Vores formidler har lavet en række små opgaver, som man kan løse undervejs i særudstillingen. Aktivitetsarkene er gratis og udleveres i museumsbutikken.

Husk der er gratis entré for unge under 26 år. 

Nye åbningstider

Kalenderen afslører, at det er blevet november. Det betyder, at der er nye åbningstider på Fuglsang Kunstmuseum. Museet har åbent onsdag-søndag fra 11.00 til 16.00. Læs mere her

Julegaven til den der har alt

I år kan du købe julegaven, til den der har alt, i museumsbutikken. For kun 300 kr. får du: En publikation (vælg mellem: Fuglsang 1885-1959 og Vores bedste stykker - også i engelsk og tysk udgave), to entré-billetter til museet og to kopper kaffe/te og kage.

Kender du vores nye kollega?

Vi søger en museumsinspektør med forskningsansvar på fuld tid. Stillingen ønskes besat med en ph.d. i kunsthistorie, som har museumserfaring. 

Ansøgningsfrist: Torsdag d. 17.11. 2016 kl. 12. Forventet tiltrædelse: 1. februar 2017. Læs hele stillingsopslaget her. 

Foto: Udo Haafke.

Følg vores adventskalender

Psst. Vi har et godt tilbud eller en lille gave til vores gæster de fire søndage i advent. Følg adventskalenderen på vores hjemmeside eller facebook-side allerede fra d. 20. november. 

Fuglsang Kunstmuseum
Nystedvej 71
4891 Toreby L.

Tlf.: 5478 1414
Mail: post@fuglsangkunstmuseum.dk
Administrationens kontortid: Tirsdag-torsdag 11-15 og fredag 11-13

Afmeld