OKTOBER nyhedsmailGæsterne har svært ved ikke at smile, når de sætter sig på Jeppe Heins bænk i særudstillingen 'IDEALER. Konkret kunst - dengang og nu'. Den flytter sig nemlig. Foto: Ingrid Riis.

Ny særudstilling: IDEALER

Der er virkelig skruet op for farvevitaminerne i efterårets særudstilling 'IDEALER. Konkret kunst - dengang og nu'. Efterkrigstidens- og samtidens kunstnere som Richard Mortensen, Paul Gadegaard, Ingrid Kæseler og Malene Landgreen kan sætte kulør på en kedelig efterårsdag. 

Lad dig fange af udstillingens 84 værker, der på hver deres måde gerne vil have dig til at deltage. Udstillingen kan ses til og med 8. januar 2017.

En rigt illustreret bog på 96 sider ledsager udstillingen. Den kan købes i museumsbutikken eller i vores webshop

Kom med på gratis omvisning onsdag d. 26. oktober kl. 18.30. Læs mere her

Efterkrigstidskunstnere og samtidskunstnere hænger side om side. Her er det Richard Mortensen og Malene Landgreen.

Efterkrigstids- og samtidskunstnere hænger side om side i særudstillingen.

Her ses værker af Richard Mortensen og Malene Landgreen. Foto: Ingrid Riis. 

 

Artist talk: Mød kunstnerduoen Allan Gabi

Kunstnerne Claus Egemose og Michael Mørk fortæller om arbejdet med værket 'Eksempler Land, Park og By', som står foran museet og er lavet specielt til særudstillingen ’IDEALER’. Du kan komme til artist talk med titlen 'Allan Gabi – et samarbejde mellem to praksisser' lørdag d. 29. oktober kl. 13.00. Køb billet online på www.billetto.dk

Familieworkshops i efterårsferien

Har du børnene eller børnebørnene i efterårsferien? Så tag dem med til familieworkshop på Fuglsang Kunstmuseum. Der er workshop med udgangspunkt i den nye særudstilling 'IDEALER' torsdag, fredag og lørdag i uge 42 kl. 13.00 til 15.15. Det koster kun 25 kroner pr. næse. Læs mere og tilmeld jer her.

Bogreception: Skejten - en lokalpatriotisk billedbog

Onsdag d. 12. oktober udkommer Hans Duggens bog om Skejten. I den forbindelse er der bogreception på Fuglsang Kunstmuseum, hvor forfatteren fortæller lidt om bogens tilblivelse og signerer bøger fra kl. 16.00 til 18.00. Alle er velkomne.

Se invitationen her.

Bemærk at Café Fuglsang har tilbud på kaffe m. kage og/eller Skejtenmenuen under receptionen.

Det sker i oktober

I oktober har museet åbent tirsdag til søndag fra kl. 11.00 til 17.00. Dog stadig til kl. 20.00 hver onsdag. Det gælder også butikken og caféen. I uge 42 har museet åbent hele ugen, og museumsbutikken holder bogudsalg, hvor du kan gøre et kup. Kig i kalenderen og planlæg dit besøg.

Synes du godt om Fuglsang Kunstmuseum?

Så synes vi, at du skal følge med på vores Facebook-side, hvis du ikke allerede gør det.

Her får du nemlig information om aktiviteter på museet, du får et kig bag kulissen, og du får mere at vide om vores værker. Du finder vores facebookside her.

Fuglsang Kunstmuseum
Nystedvej 71
4891 Toreby L.

Tlf.: 5478 1414
Mail: post@fuglsangkunstmuseum.dk
Administrationens kontortid: Tirsdag-torsdag 11-15 og fredag 11-13

Afmeld