Nyhedsbrev 31. juli 2017

Oplev en flygtnings rejse fra Syrien til Danmark. Hvilke udfordringer møder man på sin vej over Middelhavet og op gennem Europa? Se de falske redningsveste og gummibåden, som har bragt flygtninge over havet. Få en fornemmelse af en flygtningelejr og hør historier fra asylcentret i Rødbyhavn.

Kom med "På Flugt"

Offentlige omvisninger i Stiftsmuseets særudstilling "På Flugt"

Nu er der mulighed for at komme helt tæt på den nye udstilling "På Flugt" på Stiftsmuseet i Maribo, når museet holder seks offentlige omvisninger i løbet af juli og august.

Udstillingen stiller nogle meget essentielle spørgsmål, som vil være omdrejningspunkterne i omvisningerne.  Hvordan er det at flygte? Hvordan klarer man sig som flygtning? Hvilke udfordringer møder man på sin rejse over Middelhavet og videre gennem Europa?

"I omvisningen er der mulighed for at opleve, hvordan det er at være flygtning gennem Europa og ikke mindst i Danmark. Vi har VR-briller (virtual-reality briller) i udstillingen, så man kan opleve en flygtningelejr helt tæt på", fortæller Alexandra Damgaard, museumsinspektør ved Museum Lolland-Falster, som har været med til at lave udstillingen.

Læs mere om udstillingen og de offentlige omvisninger

Museum Lolland-Falster
Frisegade 40, 4800 Nykøbing Falster

Tlf.: 54 84 44 00
Mail: [email protected]

Telefontid:
Tirsdag - torsdag: 10-14
Fredag: 10-13

Afmeld