Nyhedsbrev 26. oktober 2017

Teatret Masken, Nørregade Teatret, Fuglsang Kunstmuseum, Ensemble Storstrøm og Museum Lolland-Falster inviterer til to debataftner med repræsentanter fra de opstillingsberettigede partier og borgerlister i henholdsvis Guldborgsund- og Lolland kommuner.

Kom helt tæt på dine politikere ved to Kulturpolitiske debataftner

Drøft kulturpolitik med politikerne i Lolland og Guldborgsund kommuner i forbindelse med kommunalvalget

Teatret Masken, Nørregade Teatret, Fuglsang Kunstmuseum, Ensemble Storstrøm og Museum Lolland-Falster inviterer til to debataftner med repræsentanter fra de opstillingsberettigede partier og borgerlister i henholdsvis Guldborgsund og Lolland kommuner.

"Vi ønsker at give borgerne mulighed for at stille politikerne i de to kommuner direkte spørgsmål om kulturpolitikken i netop deres kommune forud for det kommende kommunalvalg og høre, hvad de enkelte partier vil med den professionelle kultur," fortæller gruppen bag de to kulturpolitiske debataftner.

De to aftner indledes med et kort oplæg fra de forskellige politikere om deres visioner for kulturen, hvorefter den lokale, professionelle kultur debatteres i forum, herunder emner som børne- og ungdomskulturpolitik, kulturturisme samt kulturel infrastruktur.

Se mere om debataftnerne

 

Kulturmindeforeningens årbog

10. november 2017 præsenteres Kulturmindeforeningens årbog på Højskolen Marielyst. Temaet for dette års bog er flygtningelejren på Hasselø, der blev oprettet efter 2. Verdenskrig.  Bogen har titlen "Bag pigtråd".

Hvor: Højskolen Marielyst, Bøtøvej 2, Marielyst, 4873 Væggerløse
Hvornår: fredag d. 10. november 2017 kl. 14-16

Læs mere om bogen og arrangementet

Museum Lolland-Falster
Frisegade 40, 4800 Nykøbing Falster

Tlf.: 54 84 44 00
Mail: [email protected]

Telefontid:
Tirsdag - torsdag: 10-14
Fredag: 10-13

Afmeld