Stillingsopslag og udbud

Udsigt fra et af de smukke arbejdssteder - Frilandsmuseet i Maribo

Udsigt fra et af de smukke arbejdssteder - Frilandsmuseet i Maribo

 

Sommermedhjælpere

 

Museum Lolland-Falster søger engagerede sommermedhjælpere, som har lyst til at give vores gæster en fantastisk, god oplevelse, og som har lyst til at bruge deres sommer på nogle af Lolland-Falsters smukkeste steder.

 

Vi har brug for hjælp i alle vores fire museumsbutikker og i turistinformationen. Arbejdspladsen kan variere mellem Frilandsmuseet og Stiftsmuseet i Maribo, Reventlow Museet Pederstrup i Torrig L samt Købmandshandlen og turistinformationen i Nykøbing F.

 

Jobbet varierer i timeantal per måned og strækker sig fra maj til september. Museet har brug for fleksibilitet på hverdage, i weekender og i ferieperioder. Butikserfaring vil være en fordel, men ikke nødvendigt, da oplæring vil finde sted. Sprogkundskaber i tysk og engelsk er nødvendigt. Man skal være fyldt 18 år.

 

Vi lægger bl.a. vægt på, at du er imødekommende, serviceminded, venlig og mødestabil samt at du har mod på at formidle vores gode historier videre til museets gæster. Send ansøgningen hurtigst muligt, dog senest d. 11. marts til Dorthe Fibæk, df@museumlollandfalster.dk

 

Har du spørgsmål. er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 5485 1303

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------

 

NB: Uopfordrede ansøgninger til Museum Lolland-Falster skal fremsendes til adressen post@museumlollandfalster.dk. Ved fremsendelse til andre adresser, kan behandling af ansøgningen ikke forventes.