Stillingsopslag og udbud

Udsigt fra et af de smukke arbejdssteder - Frilandsmuseet i Maribo

Udsigt fra et af de smukke arbejdssteder - Frilandsmuseet i Maribo

 

Turistmedarbejder i turistinformationen i Nykøbing F.

 

Vil du være med til at give vores turister det bedste indtryk af mulighederne i Guldborgsund kommune? Som vores nye turistmedarbejder får du ansvar for vores personlige og digitale turistservice – vores gæster skal have den bedst mulige betjening, både når vi møder dem personligt og online. Museum Lolland-Falster har drevet turistinformationen i Nykøbing F. siden 2011 og har netop vundet udbudsrunden for den næste periode frem til udgangen af 2019. Museet søger derfor en medarbejder til at passe turistinformationen og udvikle samarbejdet på turistområdet med bureauet i Marielyst, kommunen og BLF.

 

Din opgave er at give turisterne en god service og oplevelse i turistinformationen i Færgestræde i hjertet af Nykøbing Falster. Vi forventer, at du kan give dem gode råd om de mange oplevelsesmuligheder, vi har på Lolland-Falster inden for natur, kunst, kultur(arv), sport og events, lokale fødevarer mv. Der vil være dage, hvor du skal ud med den mobile turistformidling, der servicerer turisterne på udvalgte steder i Guldborgsund kommune.

 

Turisterne anvender internettet til at planlægge deres ferie. Det er derfor din opgave at sikre, at relevant viden om lokale turistattraktioner, turismetilbud og aktiviteter kommer på www.visitlolland-falster.dk, som er vores destinations digitale indgang. Ud over hjemmesiden opdateres relevante sociale medier, så kendskabet øges til Lolland-Falster som destination og brand.

 

På Lolland-Falster arbejder vi sammen om at udvikle vores tilbud til turisterne. Derfor skal du indgå i samarbejde med turistinformationen i Marielyst, områdets turismeaktører, Guldborgsund kommune og Business Lolland-Falster. Du bliver en naturlig sparringspartner for de lokale turismeaktører og -organisationer og skal medvirke til at sikre et højt informations- og vidensniveau.

 

Læs mere i kontrakten mellem Museum Lolland-Falster og Guldborgsund kommune om drift af turistinformation

 

Kvalifikationer:

Du skal have

  • gode kommunikative kompetencer både mundtligt og skriftligt
  • IT- og webkompetencer til formidling via bl.a. sociale medier
  • evner til at udarbejde faste procedurer for kvalitetssikring dels af indhentning af relevant viden, dels løbende opdatering af hjemmesiden v.
  • sprogkundskaber minimum på dansk, engelsk og tysk
  • kompetencer inden for statistik
  • gode samarbejdsevner, være serviceminded, udadvendt og fleksibel
  • humor og være selvstændigt tænkende

Erfaring fra turismebranchen eller relevant uddannelse er en fordel.

 

Arbejdstid:

Du skal være opmærksom på, at vores højsæson er fra juni til september. Du skal derfor være indstillet på at lægge det meste af din ferie uden for denne periode.

Arbejdstiden er 30 timer pr. uge fra uge 34-25, hvor åbningstiden i turistkontoret er 25 timer pr. uge.

Fra uge 26-33 er kontoret åbent i 45 timer pr. uge, og der vil i den periode være mulighed for fuldtid. Der vil være weekendarbejde.

 

Periode:

Stillingen er tidsbegrænset med udløb 31. december 2019.

 

Tiltrædelse:

Efter aftale

 

Ansøgningsfrist:

5. januar 2018

Ansøgning samt CV sendes til post@museumlollandfalster.dk, skriv Turistmedarbejder i emnefeltet.

 

For yderligere information kontakt direktør Ulla Schaltz, tlf. 2559 3454 eller mail uls@museumlollandfalster.dk,

NB. Der er ferielukket fra den 22. december 2017 til 2. januar 2018

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------

 

NB: Uopfordrede ansøgninger til Museum Lolland-Falster skal fremsendes til adressen post@museumlollandfalster.dk. Ved fremsendelse til andre adresser, kan behandling af ansøgningen ikke forventes.