Se her!

Oplevelser fra os til dig

- ting, du kan lave, når alt andet er lukket ind ...

Vinterlukket

De gamle Huse er lukket for sæsonen.

Vi åbner for sæson 2020 den 30. april

De gamle Huse

En fortryllende samling af huse fra gamle dage

Museet har åbent fra 30. april – 1. oktober + uge 42

VIGTIG INFORMATION OM COVID-19

Museum Lolland-Falster følger regeringens anvisninger vedrørende COVID-19 og holder indtil videre samtlige udstillings-steder lukket frem til den 13. april. End-videre er alle arrangementer, rundvis-ninger, bookinger og undervisningsforløb ligeledes aflyst frem til den 30. april.

 

ÅBNINGSTIDER - klik her

Omvisning & undervisning

De gamle Huse tilbyder omvisninger og undervisning til alle aldre, grupper, institutioner og skoler. Kontakt museet og vi skræddersyr dit næste besøg.

Kaffe/kage eller sandwich

Planlægger du/I et besøg på De gamle Huse er der mulighed for at bestille kaffe/kage eller sandwich gennem museet. Se mere her.

Museets historie

Hvorfor har vi et frilands-museum i Maribo, hvem stod bag, og hvordan har museet udviklet sig gennem de sidste 90 år.

Husene

Gennem 13 huse formidles Sydhavsøernes landbo-samfund og mere end 300 års byggeskikke. Alle sociale lag er repræsenteret.

Dampmaskinerne

I slutningen af 1800-tallet skete der store forandringer i landbosamfundet. Industri-aliseringen satte ind – og med den kom dampmaskinen.

Vil du være med?

For at skabe et levende museum foregår der forskellige former for formidling i husene. Er det noget, du har lyst til at være en del af?

Bygningsbevaring

Museets bygningsbevarings-afdeling står for at tilse, istandsætte og restaurere de gamle huse. De yder også gerne vejledning herom.

Oplevelser

De gamle Huse er fyldt med sjove, spændende og interessante oplevelser i løbet af en sæson. Der er noget for store og små.