Kapellanhuset bebos

Hver onsdag i sæsonen kan man på Frilandsmuseet opleve levendegørelse i Kapellanhuset - beboerne er i huset fra kl. 11-15

Årskort til museet

- gratis entré på bl.a. Frilandsmuseet og 50% rabat på alle aktiviteter

Frilandsmuseet

En fortryllende samling af huse fra gamle dage

Museet har åbent fra 30. april – 1. oktober + uge 42

Omvisning & undervisning

Frilandsmuseet tilbyder omvisninger og undervisning til alle aldre, grupper, institutioner og skoler. Kontakt museet og vi skræddersyr dit næste besøg.

Årets damptræf

Hvert år i weekenden efter pinse danner Frilandsmuseet rammen om det traditionsrige damptræf 'Fra Damp til Diesel', hvor man kan møde et utal af snurrige maskiner.

Museets historie

Hvorfor har vi et Frilands-museum i Maribo, hvem stod bag, og hvordan har museet udviklet sig gennem de sidste 90 år.

Husene

Gennem 13 huse formidles Sydhavsøernes landbo-samfund og mere end 300 års byggeskikke. Alle sociale lag er repræsenteret.

Dampmaskinerne

I slutningen af 1800-tallet skete der store forandringer i landbosamfundet. Industri-aliseringen satte ind – og med den kom dampmaskinen.

Vil du være med?

For at skabe et levende museum foregår der forskellige former for formidling i husene. Er det noget, du har lyst til at være en del af?

Bygningsbevaring

Museets bygningsbevarings-afdeling står for at tilse, istandsætte og restaurere de gamle huse. De yder også gerne vejledning herom.

Oplevelser

Frilandsmuseet er fyldt med sjove, spændende og interessante oplevelser i løbet af en sæson. Der er noget for store og små.