Langbordsmiddage, kokkeskoler og nye egnsretter: Lolland-Falster får millioner til at sætte madkultur på menukortet

Folkene bag projektet. Fra venstre Vibeke Knöchel Christensen, Asmus Gamdrup Jensen, Peter Nøhr Christensen, Ulla Schaltz og Louise Beck Brønnum.

 

Nu skal Lolland-Falsters historiske madkultur kortlægges, udvikles og sættes i spil i et samarbejde mellem folk på Sydhavsøerne, børn og unge under uddannelse samt fødevareproducenter, madaktører og kulturhistoriske institutioner. Det sker takket være en donation på 7,5 mio. kroner fra Nordea-fonden til Museum Lolland-Falster.

 

 

Pressemeddelelse

 

Kort og uddybende præsentation af EGN

 

 

Folkene bag projektet

 

Folkene bag projektet EGN vil med afsæt i Lolland-Falsters rige madkultur virkeliggøre og styrke samhørighed, fællesskaber og stolthed i lokalområdet. Fra venstre Vibeke Knöchel Christensen, Asmus Gamdrup Jensen, Peter Nøhr Christensen, Ulla Schaltz og Louise Beck Brønnum. Foto: Museum Lolland-Falster.