Logo

Nyhedsbrev 9. juli 2015

Fødselsdagsgaven, foræret af den 14årige datter Louise Sybille Reventlow til faderen C.D.F. Reventlow d. 11. marts 1797, gengiver et fantasilandskab med en ung pige i selskab med et pakæsel i forgrunden. Måske pigen skal forestille datteren selv?

Flygtige 75 år – fejring af Reventlow-Museets fødselsdag

D. 21. juli 1940 blev dørene til Reventlow-Museet Pederstrup for første gang åbnet for publikum. 75 år efter markerer Museum Lolland-Falster dagen med børneworkshops, guidede ture i skulpturudstillingen FLYGTIGHED i Reventlowparken og fremvisning af historiske fødselsdagsgaver på museet

"På 75-årsdagen for åbningen bliver dagen markeret med en række aktiviteter for såvel børn som voksne i tilknytning til årets skulpturudstilling i Reventlowparken. Under temaet FLYGTIGHED byder museet på gratis omvisninger i parken, der allerede året før, museet var færdigrestaureret, kunne åbnes for publikum. Igennem årene har parken været et yndet udflugtsmål for mange, der med medbragt mad og drikke har nydt roen og de smukke omgivelser med udsigt til søerne," fortæller Jesper Munk Andersen, museumsinspektør ved Museum Lolland-Falster.

Læs mere om fejringen af fødselsdagen

 

Den Kolde Krig på Spidsen

På Marinestation Gedser kan man komme lidt tættere på Den Kolde Krig ved at se udstillingen Den Kolde Krig på Spidsen. Torsdag den 23. juli 2015 er det endda muligt at møde den tidligere leder af Operationsrummet, Glenn Sidor, der fra 1978-1984 havde sin daglige gang på Marinestationen.

Læs mere om udstilling og særarrangement

 

Museum Lolland-Falster
Frisegade 40, 4800 Nykøbing Falster

Tlf.: 54 84 44 00
Mail: post@museumlollandfalster.dk

Telefontid:
Tirsdag - torsdag: 10-14
Fredag: 10-13

Afmeld