Logo

Nyhedsbrev 3. september 2015

For at fuldende stemningen er der i aftenens anledning tændt levende lys i Thorvaldsensalens lysekrone. Foto: Museum Lolland-Falster

Så flygtigt et øjeblik – afslutningsarrangement for skulpturprojektet FLYGTIGHED

I skumringen på den sidste aften for skulpturprojektet FLYGTIGHED vil lyden fra museets cembalo fylde Reventlow-Museet med musik, efter at skulpturprojektets kurator Jette Mellgren for sidste gang har vist rundt i udstillingen FLYGTIGHED i Reventlowparken. I tråd med romantikkens selskabsliv vil aftenen byde på samvær, sanselighed og smukke toner, når afslutningsarrangementet sætter et værdigt punktum for årets skulpturprojekt.

Mens mørket falder på, og efteråret gør sin entré, indbydes publikum tirsdag d. 15. september 2015 kl. 19.00 til afslutningsarrangement for skulpturprojektet FLYGTIGHED i Reventlowparken og på Reventlow-Museet. Aftenen indledes med en guidet tur rundt i parken, hvor projektets kurator, Jette Mellgren, for sidste gang sætter ord på værkerne, der fortolker romantikkens natursyn og havekunst i en nutidig optik.

Efter turen rundt i parken vil cembalobygger og museumsinspektør ved Museum Lolland-Falster, Erik Kristiansen, berette om museets enestående cembalo fra 1770 samt give smagsprøver på periodens følsomme musik.

Læs mere om aftenens arrangement

Museum Lolland-Falster
Frisegade 40, 4800 Nykøbing Falster

Tlf.: 54 84 44 00
Mail: post@museumlollandfalster.dk

Telefontid:
Tirsdag - torsdag: 10-14
Fredag: 10-13

Afmeld