Nyhedsbrev 4. maj 2016

I år er der både kongelige og sanselige oplevelser på Reventlow-Museet Pederstrup. I hovedbygningens sale vises EN KONGELIG VISIT, og i Reventlowparken vises TUR I TIDEN, der er en sanselig oplevelsesrute rundt om parkens store sø.

Kongelige og sanselige oplevelser

To udstillinger præger i år Reventlow-Museet Pederstrup

Vanen tro byder foråret ikke kun på lune solskinsdage og lysegrønt løv i Reventlowparken, men også på hektisk aktivitet og mange forberedelser bag hovedbygningens mure og blandt parkens træer. I år er ingen undtagelse, og med en kongelig særudstilling i hovedbygningens sale og en sanselig oplevelsesrute rundt om parkens store sø er der igen i år god grund til at lægge turen forbi det smukke museum midt i de lollandske alper.

Læs mere om udstillingerne

Fra Damp til Diesel

I weekenden d. 21. og 22. maj 2016 bliver der igen fyret op under kedlerne på Frilandsmuseet, når store og små maskiner fra ind- og udland samles til damptræf i Maribo.

Igen i år er det lykkedes at samle en bred vifte af passionerede udstillere, der henover weekenden vil fortælle om og demonstrere deres maskiner. Der er blandt andet mulighed for at opleve: Engestofte med en af sine store traktorer, Damptromleklubben, Veteran Traktorens Venner, Veterantraktorer, Eskilstrup Traktormuseum, Lollands Brandvæsen, Brandmuseet i Nakskov, Brandmuseet i Nykøbing F., Lolland Falsters Veteranbilklub, stationære motorer, lirekassemusik, Frilandsmuseets lokomobil og Nysted savværks dampmaskine, kanoner, dampbåde på søen, modeldampmaskiner, modeldampbåde i bassin, modelflyvemaskiner, Sydsjællands Kulsviere, Vindeby mølle med tærskeværk og store dampmaskiner fra ind- og udland.

Læs mere om Fra Damp til Diesel

Museum Lolland-Falster
Frisegade 40, 4800 Nykøbing Falster

Tlf.: 54 84 44 00
Mail: post@museumlollandfalster.dk

Telefontid:
Tirsdag - torsdag: 10-14
Fredag: 10-13

Afmeld