Nyhedsbrev 7. september 2017

Søndag d. 17. september 2017 inviterer DR P4-Sjælland og Museum Lolland-Falster indenfor til en dag fyldt med sjove aktiviteter for hele familien og folk i historiske dragter på Reventlow-Museet Pederstrup

Den store historiedag på herregården

Historie har været på manges læber i 2017, og vi er slet ikke færdige med at stille skarpt på vores fortid D. 23. september starter anden del af DRs store tv-satsning 'Historien om Danmark' og dermed også anden del af Museum Lolland-Falsters projekt 'Stedet fortæller danmarkshistorie'. Dette skal naturligvis fejres med manér. Derfor inviterer DR P4-Sjælland og Museum Lolland-Falster til 'Den store historiedag på herregården' søndag d. 17. september på den ikoniske og historiske herregård Pederstrup, der i dag huser Reventlow-Museet.

Museet bliver denne dag sat tilbage til 1700- og 1800-tallet, og der er mulighed for at opleve alt lige fra historiske dragter, hvad børn legede med, hvordan kaffen smagte, hvordan musikken lød, til at du kan gå hjem med en frisure anno 1800-tallet.

Der er ligeledes mulighed for at komme helt tæt på DRs tv-udsendelse 'Historien om Danmark', når instruktør og manuskriptforfatter Thomas Roger Henrichsen fortæller om, hvordan ideer og tanker blev til den smukke produktion med Lars Mikkelsen i forgrunden.

Læs mere om den store historiedag

Husk den traditionsrige kulturhistoriske MC-tur på søndag!

For 14. gang kører Museum Lolland-Falster ud i landskabet på motorcykel. Denne gang er temaet for mc-turen ”Magt og Styrke”. Derfor går turen i år forbi en kongeborg, en bispe- og en herregård, et industriminde og stærke trafikknudepunkter.

Turen begynder ved flyvermonumentet på Nysted Havn, nærmere bestemt i den nordlige ende af Strandvejen, 4880 Nysted. Turen er på ca. 70 km, og marchhastigheden ca. 70 km/t. På turen vil der være mulighed for at nyde den medbragte mad og drikke.

Læs mere om motorcykelturen

Museum Lolland-Falster
Frisegade 40, 4800 Nykøbing Falster

Tlf.: 54 84 44 00
Mail: post@museumlollandfalster.dk

Telefontid:
Tirsdag - torsdag: 10-14
Fredag: 10-13

Afmeld