Nyhedsbrev 28. november 2019

Beboere og andre med tilknytning til Lindholm har sammen med projektet Lindholm Indefra og Museum Lolland-Falster skabt en pop up-udstilling om Lindholm. Den åbner den 29. november klokken 15 i Aktivitetshuset.

Vi elsker Lindholm: Ny pop up-udstilling om livet i Lindholm

Når Guldborgsund Kommunes borgmester John Brædder åbner pop-up udstillingen ”Vi elsker Lindholm” den 29. november, så kulminerer flere måneders arbejde for en række beboere i Lindholm.

Vi elsker Lindholm fortæller beboernes egne oplevelser og opfattelser af Lindholm. Udstillingen er skabt gennem interviews med beboere og en workshoprække, rettet mod beboere i Lindholm, etniske danskere såvel som nytilkomne, hvor Museum Lolland-Falster faciliterede beboeres egne kreative fortolkninger af livet i Lindholm.

- Formålet med projektet er at finde en måde, hvorpå Museum Lolland-Falster kan skabe en platform for samarbejde mellem museum og beboere i den socialt udsatte bydel i Nykøbing Falster og støtte op om netværk, socialt samvær og kulturmøde internt blandt Lindholms beboere, siger museumsinspektør Cecilie Bønnelycke fra Museum Lolland-Falster.

Hvor: Aktivitetshuset, Vendsysselsvej 7, kld., 4800 Nykøbing

Hvornår: 29. november kl. 15

 

Vil du vide mere?

 

Kig ind i julebutikken!

Traditionen tro bugner Den gamle Købmandshandel af jul på denne årstid, ligesom der er åbent i Julebutikken i Langgade 2 – og også her bliver man indhyllet i den skønne julestemning.

Så kig forbi – vi glæder os til at se dig!

Julebutikkens åbningstider:

5. november - 20. december: mandag - fredag kl. 10-16

21. og 22. december kl. 10-15

Glæd dig til i de kommende nyhedsbreve at høre mere om:

Julemarked på Engestofte - 7-8. december

Museum Lolland-Falster
Frisegade 40, 4800 Nykøbing Falster

Vi håndterer dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores politik til beskyttelse af personlige oplysninger.

Hvis du ikke længere har lyst til at modtage museets nyhedsbrev, kan du bruge knappen "Afmeld" i bunden af dette nyhedsbrev.  

Tlf.: 54 84 44 00
Mail: post@museumlollandfalster.dk

Telefontid:
Tirsdag - torsdag: 10-14
Fredag: 10-13

Afmeld