05. april 2018
Museum Lolland-Falster

Væsenet stammer fra Thomas T. Merrylin samlingen, og kan opleves på Døllefjelde-Musse Markedet i Store Bededagsferien.

Museum Lolland-Falster på Døllefjelde-Musse Marked

Museum Lolland-Falster har en stand på Døllefjelde-Musse Marked. Med hvad gemmer sig i mørket? Besøg standen og døm selv. Vi udfordrer dig med fem frygtelige fortællinger - på grænsen mellem fantasi og virkelighed. Findes der vampyrer, feer og hekse? Kan Donald Trump starte 3. verdenskrig? Hvad tror du på? Hvad gør dig mest bange?

 

For at sætte stemningen bringer Museum Lolland-Falster et lille udsnit af den prisvindende udstilling Museum Obscurum til Døllefjelde-Musse Marked på stand 714 i form af fem frygtelige fortællinger. Fortællinger, der kan være både farlige, forunderlige og mystiske. Hvis du tør, så lån en lommelygte hos os på standen og træd ind i mørket. Hvem ved, hvad du finder…

 

"Vi glæder os til at invitere børn og voksne indenfor i mørket. For i mørket kan alt ske", fortæller Alexandra Damgaard, museumsinspektør ved Museum Lolland-Falster, med et glimt i øjet. "Og det er en fornøjelse at komme ud i lokalområdet og møde befolkningen under andre omstændigheder, end vi traditionelt gør på museet", afslutter Alexandra Damgaard.

 

For nærmere information kontakt museumsinspektør Alexandra Damgaard på 25 59 34 53 eller ada@museumlollandfalster.dk

 

Hvor: Døllefjelde-Musse Marked stand 714
Hvornår: Store Bededagsferien d. 27, 28 og 29 april 2018, alle dage fra kl. 9-18
Pris: gratis