01. oktober 2018
Museum Lolland-Falster

På Frilandsmuseet er der mulighed for at være kreativ. Her er mulighed for at lave bl.a. drager, fuglehuse og bolsjer.

Efterårsferie på Museum Lolland-Falster

I uge 42 inviterer vi indenfor til et væld af aktiviteter for børn i alle aldre. Aktiviteterne foregår på tre lokaliteter – så se, hvad der er noget for dig og dine interesser. Her er der mulighed for at være kreativ, hygge med familien, smage lækkerier og gå på opdagelse i fortiden.

 

“Vi har samlet en bred vifte af aktiviteter, som afvikles i skolernes efterårsferie. Der foregår spændende ting i både Nykøbing, Rødbyhavn og Maribo, så der er rig mulighed for at besøge det lokale museum og vælge lige den aktivitet, der falder i jeres smag”, fortæller Anne-Lotte Sjørup Mathiesen, formidlingsinspektør ved Museum Lolland-Falster.

 

For at forenkle det omfattende program er der her links til de enkelte steders aktiviteter:

 

Frilandsmuseet i Maribo

 

Museum Obscurum på Falsters Minder i Nykøbing F.

 

De arkæologiske udgravninger i Rødbyhavn i forbindelse med Femernforbindelsen

 

Aktiviteterne er meget forskellige og afholdes på forskellige tider og adresser.

 

Se det samlede program

 

“Det bliver sjovt at arbejde på Museum Lolland-Falster i efterårsferien med alle de forskellige aktiviteter. Og vi glæder os rigtig meget til at dele uge 42 med alle dem, der har lyst til at komme og være en del af herlighederne”, afslutter Anne-Lotte Sjørup Mathiesen.

 

For yderligere information kontakt: Anne-Lotte Sjørup Mathiesen, formidlingsinspektør ved Museum Lolland-Falster på 2559 3456 eller asm@museumlollandfalster.dk