Advokatfirmaet Drachmann

"Historisk bevidsthed er vigtig for vores selvforståelse og identitet. Den er med til at skabe fremtiden. Museum Lolland Falster har stor betydning for formidling af og skabe interesse for vores områdes historie og kultur. Vi tror på fremtiden. Derfor støtter vi Museum Lolland Falster."


 

Sponsor _drachmann


 

Advokatfirmaet Drachmann i Nykøbing Falster en virksomhed med en stærk lokal forankring og historie. Firmaet er et full-service advokatfirma og yder juridisk rådgivning og bistand på det højeste faglige niveau indenfor alle væsentlige, juridiske områder til virksomheder, landbrug, private, offentlige myndigheder og varetager desuden opgaver for fonde, foreninger og selvejende institutioner. Advokatfirmaet Drachmanns opgaveportefølje dækker således alle væsentlige forretningsområder indenfor erhvervsvirksomhed, men firmaet har også en lang tradition for rådgivning af private.

 

Firmaets domicil i Skolegade i Nykøbing blev opført i 1897 som dommerkontor, og blev benyttet af Retten i Nykøbing Falster frem til 2009, hvorefter bygningen blev overtaget og gennemgribende renoveret af Advokatfirmaet Drachmann. Formålet med renoveringen af det tidligere dommerkontor var at skabe moderne og tidssvarende rammer for et moderne advokatkontor i en af Nykøbings markante historiske bygninger, med fokus på trivsel for både klienter og medarbejdere. Renoveringsopgaven spiller tæt sammen med firmaet vision om fortsat at skabe og udbygge fremtidens advokatfirma på Lolland og Falster, baseret på solide rødder. Der lægges vægt på at yde personlig rådgivning på et højt fagligt niveau baseret på en solid tilgang og med lokal tilstedeværelse.

 

Det lokale engagement giver Advokatfirmaet Drachmann indgående kendskab til erhvervslivet på Lolland og Falster og gør firmaet til en særdeles relevant sparringspartner for virksomhederne, deres ejere og ledelse. Engagement som også Museum Lolland-Falster nyder godt af.

 

Advokatfirmaet Drachmann yder støtte til Museum Lolland-Falsters udstillingsstedFalsters Minder, der ligger i det historiske Czarens hus på torvet i Nykøbing. Bygningen Czarens hus, hvis ældste dele af fundamentet kan dateres så langt tilbage som til 1200-tallet, vidner om Nykøbing Falsters oprindelse som købstad. Falsters Minders udstillingsunivers fik i 2015 tilføjet konceptet HOT SPOT, der sætter aktuel fokus på skiftende emner af relevant karakter for Nykøbing og området Lolland-Falster. Det kan være fund fra arkæologiske udgravninger eller detektorfund, de seneste nyere tids genstande, der er indtaget til museets samlinger, museumsfaglige vinkler på aktuelle samfundsdebatter eller noget helt fjerde.

 

Udstillingerne i Falsters Minder gøres mulige gennem støtten fra Advokatfirmaet Drachmann og sponsoratet er af stor betydning for museet.

 

http://www.drachmann.com/