RASK EL

"Hos RASK EL vægter vi udvikling, faglighed og ny viden højt. Vi bakker op om lokale aktiviteter der styrker området og synliggørelsen af dets kvaliteter. Museum Lolland Falster er et naturlig valg i den sammenhæng og derfor støtter vi museet som sponsor."

 

Sponsor _raskel

 

RASK EL er en moderne virksomhed med fokus på udvikling, men dens oprindelige historie går helt tilbage til 1935, hvor forretningen i Maribo åbnede med sin første ejer. Siden har virksomheden formået både at holde fast i sine rødder og samtidig følge med tiden og kravet om bæredygtig forretningsdrift.

 

Lokal forankring, masser af erfaring, veluddannede medarbejdere og en bred vifte af kompetencer.Selvom firmaet er geografisk placeret i Maribo og Holeby på Lolland og holder fast i sin lokale identitet tilbyder RASK EL også landsdækkende service til både private, erhverv, industri, landbrug og offentlige virksomheder. Firmaet er en del af TS-gruppen og har således adgang til et vidt forgrenet netværk af kompetencer, som gør RASK EL i stand til at håndtere alle el-tekniske opgaver. Det gælder store som små, lokalt i området Lolland-Falster og i hele Danmark.

 

RASK EL er en virksomhed med kerneværdier. De afspejles af firmaets tydelige profil på parametre omkring kvalitet og ansvarlighed. Forventningsafstemning, kvalitetssikring og opfølgning er helt naturlige elementer i firmaets tilgang til opgaveporteføljen. Udover et fokus på stærke kompetencer, hvor fagligheden er i højsædet, er blikket rettet mod fremtidens løsninger. RASK EL udviklingsorienterede og medarbejderne opdaterede på de sidste nye tendenser inden for området.

 

RASK EL tilbyder vejledning og viden om miljørigtige løsninger, ligesom egen produktion og arbejde også afvikles som de bedst muligt miljømæssige og bæredygtige løsninger. Virksomheden byder udviklingen af ny viden og implementering af den i hverdagens løsninger velkommen. Det sker med glæde og entusiasme. Tilpasning, fremtidssikring og god ressourcehåndtering er optimale mål for RASK EL, hvor man på den professionelle side ønsker at være de bedste på sit område.

 

Internt tager virksomheden ansvar og lægger vægt på rummelighed og et godt udgangspunkt for en tilfredsstillende balance mellem familie, fritid og arbejde samt muligheden for et sundt og aktivt liv, hvorfor der samtidig ydes støtte til Lollands lokalmiljø.

 

RASK ELs opbakning til lokale aktiviteter betyder blandt andet støtte til Museum Lolland-Falsters afdelingReventlowmuseet,hvor bidraget går til herregårdsmiljøets historiske hovedbygning. Hovedbygning danner ramme om udstillingsaktiviteter, der både omfatter faste udstillinger og aktuelle særudstillinger, ofte i samspil med aktiviteter og projekter i museets park. Sponsoratet fra RASK EL bidrager hertil og det sætter Museum Lolland-Falster stor pris på.

 

http://www.rask-el.dk/