Logo

Pressemeddelelse 12. maj 2015

Få en sansemættet naturoplevelse, når naturvejleder Klaus Bek Nielsen byder publikum på en anderledes aftentur i Reventlowparken i tilknytning til skulpturudstillingen FLYGTIGHED

Med sanserne i naturen

Årets skulpturprojekt i Reventlowparken under titlen FLYGTIGHED fokuserer på brugen af naturen som hvilerum midt i en ellers stresset hverdag. Både historisk for personligheder som C.D.F. Reventlow og for mange af nutidens brugere fungerer Reventlowparken som et helle midt i den frodige lollandske natur. Her er det muligt for en stund at lade roen sænke sig og sanse naturen med både kroppen og sindet. Med naturvejleder Klaus Bek Nielsen som guide vil aftenturen 'Med sanserne i naturen' tage publikum på en tur rundt i parken, hvor alle sanser sættes i spil. Udforsk, fornem og nyd naturen - smag på planterne, føl på træernes århundrede gamle bark, lyt til fuglene og lugt jorden når turen fører publikum rundt til flygtige naturøjeblikke i Reventlowparken.

 

'Med sanserne i naturen' er arrangeret i samarbejde mellem skulpturprojektet FLYGTIGHED, Lolland Turistråd og Museum Lolland-Falster. Turen rundt i parken er gratis og afgår fra parkeringspladsen bag ridehuset.

 

Skulpturprojektet FLYGTIGHED er støttet med midler fra Kulturstyrelsens Folkeoplysningspulje, Lolland Kommune, Vordingborg Kommune, Realdania - Fremtidens Herregård, Toyota Fonden, Reventlowparkens Støttekreds, Vestlollands Turistforening, Henry og Edith Pedersens Familiefond, Møns Klint Resort, Guldborgsund Kommune, Guldborgsund Kulturturismepuljen og Arne Hansen Entreprise APS.

 

Hvornår: Tirsdag d. 2. juni 2015, kl. 18.30-20.30

Mødested: Reventlow-Museet Pederstrup, Pederstrupvej 124, 4943 Torrig L., parkeringspladsen bag ridehuset

Arrangør: Fletværket, Museum Lolland-Falster & Lolland Turistråd

Pris: Gratis
NB.: Der tages forbehold for ændringer, f.eks. ved dårligt vejr. Hold øje med museets hjemmeside - www.museumlollandfalster.dk

 

Pressebillede

PM_0512_sanser _ill

Museum Lolland-Falster
Frisegade 40, 4800 Nykøbing Falster

Tlf.: 54 84 44 00
Mail: post@museumlollandfalster.dk

Telefontid:
Tirsdag - torsdag: 10-14
Fredag: 10-13

Afmeld