Logo

Pressemeddelelse 13. august 2015

Få en total naturoplevelse for alle sanserne, når naturvejleder Klaus Bek Nielsen byder på en anderledes aftentur i Reventlowparken i tilknytning til skulpturudstillingen FLYGTIGHED

Med sanserne i naturen

Årets skulpturprojekt i Reventlowparken, under titlen FLYGTIGHED, fokuserer på brugen af naturen som hvilerum midt i en ellers stresset hverdag. Både historisk for personligheder som C.D.F. Reventlow og for mange af nutidens brugere fungerer Reventlowparken som et helle midt i den frodige lollandske natur. Her er det muligt for en stund at lade roen sænke sig og sanse naturen med både kroppen og sindet. For anden gang i år forestår naturvejleder Klaus Bek Nielsen en guidet aftentur i Reventlowparken under titlen Med sanserne i naturen. En titel, der skal tages helt bogstaveligt. Alle sanser vil denne aften blive sat i spil. Udforsk, fornem og nyd naturen - smag på planterne, føl på træernes århundredgamle bark, lyt til fuglene og lugt jorden, når turen fører publikum rundt til flygtige naturøjeblikke i Reventlowparken.

Med sanserne i naturen er arrangeret i et samarbejde mellem skulpturprojektet FLYGTIGHED, Museum Lolland-Falster og Lolland Turistråd. Turen rundt i parken er gratis og afgår fra parkeringspladsen bag ridehuset.

Skulpturprojektet FLYGTIGHED er støttet med midler fra Kulturstyrelsens Folkeoplysningspulje, Lolland Kommune, Vordingborg Kommune, Realdania - Fremtidens Herregård, Toyota Fonden, Reventlowparkens Støttekreds, Vestlollands Turistforening, Henry og Edith Pedersens Familiefond, Møns Klint Resort, Guldborgsund Kommune, Guldborgsund Kommunes Kulturturismepulje og Arne Hansen Entreprise APS.

Hvornår: Mandag d. 31. august kl. 18.30-20.30

Mødested: Reventlow-Museet Pederstrup, Pederstrupvej 124, 4943 Torrig L, parkeringspladsen bag ridehuset

Arrangør: Fletværket, Museum Lolland-Falster & Lolland Turistråd

Pris: Gratis
NB.: Der tages forbehold for ændringer, f.eks. ved dårligt vejr. Hold øje med museets hjemmeside - www.museumlollandfalster.dk

 

Pressebilleder:

PM_150813_aftentur

Den noprede bark på Reventlowparkens århundredgamle egetræ

 

Museum Lolland-Falster
Frisegade 40, 4800 Nykøbing Falster

Tlf.: 54 84 44 00
Mail: post@museumlollandfalster.dk

Telefontid:
Tirsdag - torsdag: 10-14
Fredag: 10-13

Afmeld