Pressemeddelelse 11. august 2016

Søndag d. 28. august 2016 åbner Frilandsmuseet i Maribo dørene for årets håndværkerdag. Her vil omkring 40 forskellige håndværkere demonstrere deres fag og give gode tips og tricks til de interesserede.

Håndværker- og cafédag på Frilandsmuseet

Søndag d. 28. august 2016 myldrer det med håndværkere på Frilandsmuseet i Maribo

Søndag d. 28. august 2016 åbner Frilandsmuseet i Maribo dørene for årets håndværkerdag. Her vil omkring 40 forskellige håndværkere demonstrere deres fag og give gode tips og tricks til de interesserede. Årets deltagerliste rummer alt fra tekstilhåndværk og kunsthåndværk til en stribe bygningshåndværkere, biavler og fåreavler og dertil byens fotograf, der tilbyder at tage portrætter i de hyggelige omgivelser.

”Museum Lolland-Falster ønsker at være med til at formidle de gamle håndværk, der efterhånden er en sjældenhed”, siger Finn Jensen, murer ved Museum Lolland-Falster, ”derfor er det altid en fornøjelse at samle alle disse eksperter til denne dag på Frilandsmuseet og derigennem give de besøgende en mulighed for at komme helt tæt på sjældenhederne” fortsætter Finn Jensen.

Udover de forskellige håndværkerstande bliver der kl. 14 spillet op til dans foran Reventlowskolen. Her vil en sammenslutning af danseforeninger fra Lolland-Falster vise folkedans i deres smukke dragter, akkompagneret af Spillemandskredsen Region Sjælland. Men inden da er der mulighed for at se fåreklipperen udøve sit håndværk, når han kl. 13 iklæder en flok får sommertøjet.

Til de lækkersultne slår Museumsforeningen Lolland-Falster dørene op til deres historiske café i Skovpavillonen. Her er der mulighed for at købe lækre tærter og boller bagt efter 1700- og 1800tals opskrifter. Skulle man have mere lyst til en fadøl og en pølse, vil der også være mulighed for det.

Hvornår: 28. august 2016 fra kl. 10 – 16, den historiske café fra kl. 12 – 15
Hvor: Frilandsmuseet, Meinckesvej 5, 4930 Maribo
Pris: 60 kr. for voksne og 10 kr. for børn

--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--

Pressebillede:

Pilefletter i gang med arbejdet

 

Museum Lolland-Falster
Frisegade 40, 4800 Nykøbing Falster

Tlf.: 54 84 44 00
Mail: post@museumlollandfalster.dk

Telefontid:
Tirsdag - torsdag: 10-14
Fredag: 10-13

Afmeld