Pressemeddelelse 10. november 2016

I december 2016 er der julebogstavjagt på Falsters Minder i Nykøbing. Gå på opdagelse i museets udstillinger, find de skjulte ledetråde og vind spændende julepræmier.

Julebogstavjagt på Falsters Minder

Gå på opdagelse på museet i Nykøbing og vind spændende præmier

Hver dag i hele december kan du deltage i Den Store Julebogstavjagt på Falsters Minder i Nykøbing. Gå på jagt i museets udstillinger, find de skjulte ledetråde – og se, om DU kan finde det hemmelige jule-kodeord, så deltager du i lodtrækningen om spændende præmier. Derudover har to små figurer gemt sig i udstillingen, og finder du dem, udløser det en ekstra præmie.

”Når det er jul, er det okay at have små hemmeligheder for hinanden. Det er derfor, vi har lavet denne julebogstavjagt på museet, hvor man selv skal være med til at løse gåden, - lidt som en uåbnet pakke, der bare ligger der og venter på dig”, fortæller Marie Brinch, museumsinspektør ved Museum Lolland-Falster med et hemmelighedsfuldt smil.

Julebogstavjagten kan laves i museets normale åbningstid. Den bliver udleveret i butikken på Falsters Minder (Den gamle Købmandshandel), hvor den også skal afleveres. Hver fredag kl. 12 udtrækkes en vinder blandt deltagerne, og der er fine julepræmier fra Den gamle Købmandshandel på spil.

”Vi håber, der er en masse julestemte børn og voksne, der har lyst til at komme forbi museet og på den måde være med til at sprede julestemning i det gamle hus”, afslutter Alexandra Andersen Damgaard, museumsinspektør ved Museum Lolland-Falster.

Tilmelding ved 15 personer eller flere samt institutioner kan ske til brj@museumlollandfalster.dk eller 54 84 44 01 / 25 59 34 52.

Hvornår: 28. november – 23. december. Ugens vinder udtrækkes hver fredag kl. 12.

Hvor: Falsters Minder, Færgestræde 1A, 4800 Nykøbing F.

Pris: Gratis for børn under 18. Entré for voksne er 50 kr.
     

--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--

Pressebilleder:

Julefigurer gemmer sig bag døren

Museum Lolland-Falster
Frisegade 40, 4800 Nykøbing Falster

Tlf.: 54 84 44 00
Mail: post@museumlollandfalster.dk

Telefontid:
Tirsdag - torsdag: 10-14
Fredag: 10-13

Afmeld