Pressemeddelelse 22. november 2016

Tirsdag den 6. december kl. 19 afholder Kulturmindeforeningen Nykøbing F. sit traditionsrige julearrangement. Aftenen begynder med en dejlig julekoncert med mandskoret Brage, så julestemningen kan holde sit indtog. Herefter fortæller Knud Vægter om sine mange år som julehjertefletter.

Julekoncert og -fortællinger

Kulturmindeforeningen i Nykøbing inviterer til julehygge med sang og fortællinger d. 6. december 2016

Igen i år holder Kulturmindeforeningen i Nykøbing sit hyggelige julearrangement med sang og fortællinger. Aftenen indledes med den traditionelle julekoncert med mandskoret Brage, der sætter stemningen for resten af aftenen. Herefter fortæller julehjerteekspert Knud Vægter om jul i alverdens lande og om, hvordan han altid tog
juleforberedelserne med på sine rejser, når hans arbejde førte ham vidt omkring på kloden. For uanset hvilken breddegrad Knud befandt sig på, blev de hjemlige traditioner holdt i hævd ved at flette julehjerter, som han havde lært det af sin mor. I dag er Knud Vægters julehjerter kendt vidt omkring, og vi kan endda finde julehjerterne på YouTube.

”Det er først rigtig jul for mig, når Kulturmindeforeningens julearrangement dukker op på kalenderen. Det er altid sådan en fornøjelse at afholde dette arrangement, der bare bliver hyggeligere og hyggeligere år for år”, fortæller Anita Ulrik Sørensen, formand for Kulturmindeforeningen.

I pausen er der mulighed for at købe gløgg og æbleskiver og nyde den hyggelige julestemning.

Hvornår: tirsdag den 6. december 2016 kl. 19
Sted: Kulturforsyningen, Voldgade 1, 4800 Nykøbing F.
Pris: Deltagelse er gratis for medlemmer, 60 kr. for ikke medlemmer. Gløgg og æbleskiver koster 25 kr.    

--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--

Pressebilleder:

Juletræ med Knud Vægters hjerter

Juletræ med Knud Vægters legendariske julehjerter

Museum Lolland-Falster
Frisegade 40, 4800 Nykøbing Falster

Tlf.: 54 84 44 00
Mail: post@museumlollandfalster.dk

Telefontid:
Tirsdag - torsdag: 10-14
Fredag: 10-13

Afmeld