Pressemeddelelse 8. februar 2017

Da der i denne uge er konstateret fugleinfluenza hos Frilandsmuseets gæs, har Museum Lolland-Falster valgt at aflyse den kommende uges vinterferieaktiviteter.

Vinterferieaktiviteter på Frilandsmuseet aflyses

Da der i denne uge er konstateret fugleinfluenza hos Frilandsmuseets gæs, har Museum Lolland-Falster valgt at aflyse den kommende uges vinterferieaktiviteter

Tre dage i uge 7 skulle der have været hyggelige vinterferieaktiviteter på Frilandsmuseet i Maribo med pileflet som omdrejningspunkt. "Desværre ser vi os nødsaget til at aflyse arrangementet, da vi i denne uge fik konstateret fugleinfluenza blandt vores gæs. Fuglene er aflivet og veterinærmyndighederne har været og desinficere det hus, hvor gæssene boede. Vi havde ligeledes fem høns i huset, som umiddelbart ikke havde symptomer på sygdommen, men de er i henhold til normal praksis også blevet aflivet", fortæller Finn Jensen, murer på Museum Lolland-Falster.

Vi er på Museum Lolland-Falster naturligvis kede af, at der ikke bliver aktiviteter i vinterferien, men "Vi tager selvfølgelig situationen meget alvorligt, og det er derfor, vi har valgt at aflyse arrangementet. Dyrene er en vigtig del af oplevelsen på Frilandsmuseet, og vi håber derfor, at vi har mulighed for at have dyr igen, når sæsonen går i gang 30. april," fortæller Anne-Lotte Sjørup Mathiesen, formidlingsinspektør ved Museum Lolland-Falster.

For nærmere information kontakt Finn Jensen på 51 21 25 07
fje@museumlollandfalster.dk

 

--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--

Pressebillede:

 

Museum Lolland-Falster
Frisegade 40, 4800 Nykøbing Falster

Tlf.: 54 84 44 00
Mail: post@museumlollandfalster.dk

Telefontid:
Tirsdag - torsdag: 10-14
Fredag: 10-13

Afmeld