Pressemeddelelse 10. februar 2017

Museum Lolland-Falster flytter sine vinterferieaktiviteter til Stiftsmuseet. Aktiviteterne foregår torsdag og fredag i uge 7 fra kl. 11-13. Vi fletter med pil, og du kan lave dit eget kors.

Vinterferieaktiviteter flytter til Stiftsmuseet

Da vi ikke kan holde årets vinterferieaktiviteter på Frilandsmuseet, flytter vi dem til Stiftsmuseet på Banegårdspladsen i Maribo 

Desværre måtte Museum Lolland-Falster tidligere på ugen aflyse de planlagte vinterferieaktiviteter på Frilandsmuseet, men fortvivl ej, vi har et andet tilbud til alle ferieramte børn.  

"Vi var så kede af at skulle aflyse vores aktiviteter på Frilandsmuseet, så vi har valgt at flytte dem ind på Stiftsmuseet. Det bliver imidlertid ikke en tro kopi af, hvad vi ellers havde planlagt, da det jo af praktiske grunde ikke kan lade sig gøre. Dog bliver der stadig mulighed for at stifte bekendtskab med de gamle flettetraditioner, da vores pilefletter Else Frederiksen har sagt ja til at flytte med ind på Stiftsmuseet," fortæller Anne-Lotte Sjørup Mathiesen, formidlingsinspektør på Museum Lolland-Falster.  

Udover muligheden for at flette med pil bliver der også mulighed for at komme i et helt andet kreativt hjørne. I forbindelse med udstillingen KORS! etablerer vi forskellige kreative stationer, hvor man kan lave sit eget kors. Stationerne vil indeholde et bredt udvalg af materialer, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Prøv f.eks. at lave dit eget kors med udgangspunkt i Stig Weyes billeder, form det i ler eller lav det i perler – der vil være et hav af muligheder.  

Hvornår: torsdag d. 16. og fredag d. 17. februar 2017 kl. 11-13 
Hvor: Stiftsmuseet, Banegårdspladsen 11, 4930 Maribo 
Pris: entré for voksne 50 kr., børn u/ 18 år gratis, deltagelse i aktiviteterne 20 kr.  

--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--

Pressebillede:

Pilefletter ved arbejdet

 

Museum Lolland-Falster
Frisegade 40, 4800 Nykøbing Falster

Tlf.: 54 84 44 00
Mail: post@museumlollandfalster.dk

Telefontid:
Tirsdag - torsdag: 10-14
Fredag: 10-13

Afmeld