CulturePoint – en ny kulturplatform

Illustration CulturePoint

 

CulturePoint er et fællesskab samlet i en app og en hjemmeside, som giver kulturinteresserede adgang til oplevelser, særtilbud og rabatter på museer og kulturinstitutioner, kulturen i naturen, restauranter og overnatninger på Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland. CulturePoint kan også bruges til at få inspiration til, hvad man kan opleve, herunder information om arrangementer, begivenheder og kulturattraktioner.

 

Et kulturfællesskab

Kultur er med til at definere, hvem vi er som mennesker, som folk og som nation. CulturePoint er et samlingssted for alle, der interesserer sig for kultur. Kulturen på Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland er mangfoldig og rig på kvalitetsfyldte kulturoplevelser. Målet med CulturePoint er at inspirere dig til at opleve det hele.

 

CulturePoint er et samarbejde mellem Museum Lolland-Falster, Museum Sydøstdanmark, Østsjællands Museum, VisitLolland-Falster og VisitSydsjælland-Møn.

 

Tilmeld dig kulturfællesskabet CulturePoint

Sydsjælland, Møn, Lolland og Falster er rige på kultur. Tilmelder du dig CulturePoint, får du adgang til specialtilbud, arrangementer, særudstillinger og rabatter på fx entréer og restauranter.

 

Tilmeld dig CulturePoint i dag!

 

eller download app'en 'CulturePoint' til din smartphone.

 

Hvis du vil vide mere om CulturePoint, kan du kontakte projektleder Vibeke Knöchel Christensen på mail: culturepoint@museumlollandfalster.dk eller på telefon: 52 51 31 88.

 

 

Logo CulturePoint