Find vej i Reventlowparken

Find-vej-logo

 

Find vej i Reventlowparken er en simpel skattejagt i form af et orienteringsløb, hvor du alene eller sammen med familien kan gå på opdagelse i den århundredgamle park, på jagt efter de opsatte poster. Rundt i parken er opsat 20 pæle, der markerer rutens poster. Med kortet og en kuglepen i hånden er du parat til at begive dig ud på jagt efter parkens historiske spor og enestående natur.

 

Kortet kan downloades her fra siden eller hentes i standeren ved indgangen til Reventlowparken.

 

På hver pæl finder du postens nummer og en kontrolkode på tre bogstaver. Notér koden som bevis for, at du har fundet posten. På www.findveji.dk kan du registrere dine postkoder og komme i Hall of Fame.

 

Find vej i Reventlowparken er en del af det landsdækkende projekt Find vej i Danmark. På www.findveji.dk kan du finde flere Find vej ruter i hele landet. Du kan også kontakte en orienteringsklub, hvis du vil prøve at komme med til en klubtræning. På www.findveji.dk kan du finde en oversigt over alle landets orienteringsklubber. Amager Orienteringsklub har tegnet kortet til Find vej i Reventlowparken og udarbejdet ruten i samarbejde med Museum Lolland-Falster og Maribo Orienteringsklub. Maribo Orienteringsklub kan du finde på www.maribook.dk.

 

Bag Find vej i Danmark står Dansk Orienterings-Forbund. Projektet er støttet af Nordea-Fonden, Naturstyrelsen, Friluftsrådet og Danmarks Idrætsforbund.