Frivillige med øje for det gode værtskab søges til Reventlow-Museet Pederstrup

Pederstrups hovedbygning

 

Museum Lolland-Falsters afdeling på Reventlow-Museet Pederstrup søger frivillige til funktionen som museumsværter.

 

Vil du være behjælpelig med at få Reventlow-Museet Pederstrup til at tage sig præsentabelt ud? Kan du snakke med folk fra nær og fjern? Og interesser du dig for de gode historier på Lolland-Falster? Så er museet midt i Reventlowparken stedet for dig.

 

Hvert år danner museet rammen om en spændende særudstilling og mange forskellige formidlingsaktiviteter. Det er til funktionen som museumsvært i hovedbygningen, der søges frivillige, men skulle du have interesse i at være behjælpelig i caféen eller med andre huslige gøremål på stedet, er der selvfølgelig også mulighed for det.

 

Opgaverne udføres i godt fællesskab med de andre frivillige og i tæt samarbejde med museets ansatte samt ikke mindst frontpersonale, der efter planen varetager billetsalg i butikken i cafébygningen.

 

Museets frivillige får årskort til alle Museum Lolland-Falsters afdelinger, indbydelse til udstillingsåbninger samt mulighed for at deltage i de årlige frivilligmøder og julefrokosten.

 

Kontakt museumsinspektør Louise Sebro, tlf. 25 59 34 57 eller mail los@museumlollandfalster.dk for at høre nærmere om muligheden for at blive museumsvært på Reventlow-Museet Pederstrup.