Parken

Illustration - detalje fra parken

 

Efter et besøg på museet er det oplagt at gå en tur i den naturskønne 15 ha. store park, der omgiver Pederstrup, og hvortil der er offentlig og gratis adgang igennem hele året fra solopgang til solnedgang. I parken findes borde og bænke, hvor mad kan nydes, hvis man ikke ønsker at slå sig ned på plænerne.

 

Ved parkeringspladsen ved indgangen til parken findes en oversigtstavle med information om parkens historie, ligesom der rundt ved udvalgte bygninger og monumenter findes skilte, der fortæller historien bag.

 

Hunde skal holdes i snor i parken, ligesom cyklister skal tage hensyn til gående.

 

I stormvejr lukkes parken af pga. faren for nedfaldende grene og træer.

 

Badning i søerne er strengt forbudt.

 

Hjertestarter

I 2011 donerede Lollands Banks Jubilæumsfond en Hjertestarter til Reventlowparken. Med Hjertestarteren er sikkerheden i parken betydeligt forøget, og de henimod 40.000 gæster, der årligt besøger området, kan nu trygt tage del i de mange aktiviteter, der udfolder sig i de smukke omgivelser.

 

Hjertestarteren er ophængt på hjørnet af cafébygningen på parkeringspladsen ved indgangen til parken. Placeringen er også angivet på den store informationstavle samme sted.

 

På grund af mulighederne for frost er Hjertestarteren i perioden ultimo oktober til primo april placeret på museet, hvor den i dagtimerne kan hentes i museets kælder ved indgangen ud til søen.