20. april 2018
Stiftsmuseet

Succesen gentages

Den nyligt afholdte masterclass i portrættegning med kunstneren Anne Gyrite Schütt var så stort et tilløbsstykke, at Museum Lolland-Falster har valgt at tilbyde endnu en aften med Anne Gyrite på Stiftsmuseet i Maribo 

 

"Anne Gyrite er en rigtig god fortæller, så foruden en masse tips til at tegne portrætter, så formår hun også at gøre oplevelsen levende og nærværende. Derudover får deltagerne også en række gode historier fra Anne Gyrites karriere som tegner. Så jeg kan kun anbefale vores masterclass," siger Anne Elmer, museumsformidler ved Museum Lolland-Falster. 

 

Da der har været stor interesse blandt børn for at deltage i denne masterclass, har Museum Lolland-Falster samme aften også et tilbud til børn. Her vil Anne Elmer vejlede børnene i at tegne portrætter, og Anne Gyrite Schütt vil kigge forbi og give gode råd. 

 

Museet anbefaler, at man tager sin tegneblok og tegneremedier med, så det er muligt at tage noter undervejs. Det hele foregår i museets nye særudstilling FACE. En udstilling om dit ansigt.

 

Hvor: Stiftsmuseet, Banegårdspladsen 11, 4930 Maribo 
Pris og tilmelding: Masterclassen oprettes ved minimum 25 voksne deltagere. Billetter skal købes på Billetto senest d. 14. maj. Prisen er 75 kr. for voksne og 10 kr. for børn, inkl. kaffe/vand og kage. 
Hvornår:
 16. maj 2018 kl. 19-21