22. maj 2018
Stiftsmuseet

"Mennesketolvsten" – en aften med Thomas Kadziola

Onsdag d. 13. juni har Museum Lolland-Falster indbudt kunstneren Thomas Kadziola til at fortælle om sin kunst i udstillingen FACE på Stiftsmuseet i Maribo. 

 

Thomas Kadziola, der jo først og fremmest er kendt for sit arbejde med Dodekalitten, har ansigtet som gennemgående tema i sit virke. Han fortæller selv:

 

”Jeg har, siden jeg som syv-årig besluttede mig for at blive kunstner, afbildet mennesker og i særdeleshed arbejdet med portrættet, ansigtet. For første gang vil jeg denne aften gå bag om mine bevæggrunde til dette og berette om, hvordan flere tilfældigheder har ført til, at jeg nu arbejder på Dodekalitten.”

 

I foredraget vil Thomas Kadziola komme ind på inspirationskilder, både i kunsten og det levede liv, ligesom han også vil runde det rent håndværksmæssige. 

 

Foredraget vil blive ledsaget af dias, videoer og værktøj, og der vil være rig lejlighed for publikum til at stille spørgsmål.

 

Foredraget begynder kl. 19 og koster 75 kr. inkl. kaffe og kage. Der er begrænset antal pladser, så det er nødvendigt at købe billet på forhånd på billetto.dk.

 

For nærmere information kontakt Anne Elmer på ae@museumlollandfalster.dk eller 5121 2513.


Hvor: Stiftsmuseet, Banegårdspladsen 11, 4930 Maribo
Pris: voksne 75 kr., børn 10 kr.
Hvornår: 13. juni 2018, kl. 19